Keramiek behandelen

Keramiek behandelen

EEN KERAMISCHE TEGEL MOOI HEBBEN EN MOOI HOUDEN

Een keramische tegel, en dan vooral de onverglaasde tegel, heeft ook zijn aandacht nodig. Niet alleen met een bouwreiniging (voegsluier verwijderen) maar ook het onderhoud en periodiek reinigen.

Vlekken op de vloer die, ondanks als uw inspanningen, er niet vanaf willen? Voetstappen blijven zichtbaar en zelfs een waterdruppel veroorzaakt een vlek! Dweilen helpt niet meer. Zodra de vloer weer droog is, zijn de vlekken er weer. Vooral in het strijklicht lijkt de vloer altijd ‘vies’. Als u dit herkent, is het tijd voor een reiniging. Een machinale reiniging die de vloer weer terugbrengt naar zijn originele uiterlijk.

BEDRIJFSMATIG VLOEREN ONTVETTEN EN VOORSTRIJKEN

Voor bedrijven verzorgen wij het ontvetten en voorstrijken van vloeren, zodat de tegelzetter aan de slag kan. Keramische of marmercomposiet vloeren voorbereiden op de hechting van de nieuwe vloer. Een flexibele planning en korte lijnen, zodat de voortgang van de werkzaamheden niet worden belemmerd.

Bouwreiniging & voegsluiers

Een goede bouwreiniging is uitermate belangrijk en zorgt voor een goede start met uw nieuwe vloeren en wanden.

Expertise in bijzondere vervuiling zoals epoxy voegsluier, siliconen, verf en pur.

Intensieve reiniging

Het verwijderen van hardnekkige vervuiling, filmlaagjes, kalkaanslag en roestplekken.

Expertise in bijzondere en extreem hardnekkige vervuiling.

Losliggende tegels

Losliggende of holle tegels weer vastleggen met een speciale injectiemethode. Zonder overlast, hak- breek- of sloopwerk. De vloer is al na 3 uur weer beloopbaar en normaal te gebruiken.‚Äč

Renostone is officieel advies- en uitvoerend bedrijf voor Mosa tegels.

Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

06 – 42 77 01 95

INFO@RENOSTONE.NL

Corona: wij houden ons (ook buiten werkuren) streng aan de richtlijnen van het RIVM. Samen met u maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat het voor u en ons mogelijk wordt gemaakt om op een verantwoorde wijze en volledig volgens de richtlijnen van het RIVM werkzaamheden uit te kunnen voeren.