Herstellen van voegwerk

KLEURHERSTEL, KLEURWIJZIGING EN REPARATIE

Bestaande voegen of nieuw voegwerk herstellen. Met een speciale voegcoating kan een voeg met een onregelmatige kleur, te lichte of te donkere kleur worden hersteld, terwijl de structuur van de voeg in tact blijft. Bovendien zal de voegcoating het voegwerk beter beschermen tegen vervuiling. De ervaring leert ons dat deze methode een mooie en definitieve oplossing biedt, zonder hak- en breekwerk. We worden vaak ingeschakeld voor het herstellen van voegwerk op deze wijze.

Unieke eigenschappen

  • Kleurvast
  • Olie- en vuilafstotend
  • Makkelijk te reinigen
  • Ecologisch (watergedragen oplossing)
  • Voegen houden hun oorspronkelijke structuur

Als de voegkleur te licht of te donker is geworden, kan dit perfect worden verholpen met de speciale voegcoating van Tegelvast. Ook een ongelijke voegkleur wordt heel mooi hersteld, zodat de voeg een rustig en egaal uiterlijk aanneemt.

Met behendigheid en precisie zorgt RenoStone voor een mooi en egaal resultaat. Een kleurvaste bewerking waarbij zelfs de voegstructuur in tact wordt gehouden.

Voegkleur voor
Voegkleur na
Voegkleur voor
Voegkleur na

Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

06 – 42 77 01 95

INFO@RENOSTONE.NL

Corona: wij houden ons (ook buiten werkuren) streng aan de richtlijnen van het RIVM. Samen met u maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat het voor u en ons mogelijk wordt gemaakt om op een verantwoorde wijze en volledig volgens de richtlijnen van het RIVM werkzaamheden uit te kunnen voeren.